Wednesday, 22 January 2014

Hot ke?

Assalamualaikum..
Aryni aq nak updates pasal budak2 yang batak Hot ni..
Aq x tau la ap yang gile sangat dengan gelaran ho tu..
Macam2 care yang diorang buat untuk dapatkan gelaran tu..
kat skolah aq ni ad sorang yang mcm tu..serious menyampah..kalau korang tengok fb die,,mesti menyampah..aq sarankan,,sebelum tgk fb die,,sediakan baldi dulu..nanti senang kalau korang nak muntah .. hehehe :)

Dia selalu update status macam ni..(yg star tu nme die..)

"hye..****** menegur ni"
"hye,****** x comel mcm korang pun"
"aryny,,kt pakai bedak Carie Junior"

tu baru sikit..belambak agy..malas aq nak tulis..yg lawak nye,,pasal bdak pun nak update ke??hello..be matured bole x???selalunye,,budak yg Batak Hot ni,slalu promote diri kat orang rmai sruh add diorang..tp,,bile dah add,,bkan die nak tegur pun..

Pastu,,nak orang komen kat status die,tapi die sikit pun x nak pndang status kite..memang ad pun orang mcm ni.Dia fikir yang dia tulis status ni buat orang nak komen la?lepas orang komen,dia buat bodo je..konon-onon dia nio artis x layan komen2 yang diberikan..hak a la...bapak poyo gile...lpas tu,,diorang ni slalu update status mengalahkan artis...maklumlah..friends dah rmai kan..comform2 ad orang komen...

Yang paling aq menyampahnye,,bjet update status,,sabtu ahad kluar gi PAVI n BB..bjet siut !! padahal pegi supermarket je..updates lagi,,"sronoknye lpak MID "..padahal duk dalam kete just lalu je dpan MID..

OK TU JE..sakit hati ni..



No comments:

Post a Comment