Tuesday, 25 February 2014

Result oh result .

Assalamualaikum ...
Sape kat sini batch 96?mesti korang tgh berdebar-debar kan skrang?? Haha .. samalah kita ! takut sangat . Skrang ni aku dah x fikir ap dah . Yang ad kat kepala otak ni.,, Result spm yg dah nak kluar .. Huh ! Mcm mna lah klau keputusan tak elok? Matilah aku kene dengar ceramah selama 2 jam.. haha .. Ingat lagi time PMR dulu ,,Sepanjang perjalanan nk blik rumah dri skolah,,Kene tadah telingah dengar abah bagi ceramah .Yela,,time kakak ngan abang aku,,suma pndai2 . tang kat aku?? Hancooqq....

Tapi,,aku harap sangat yang result aku elok ..Kalau boleh , Aku nak sambung ap yang belajar dekat vokay dulu .. UPU aku dah apply da,, 8 course je boley apply . Aku apply  sume berkenaan ngan Binaan Bangunan ..

Politeknik ~ Diploma Seni Bina
Politeknik ~Diploma Kejuruteraan Awam
Politeknik ~ Diploma Perkhidmatan Bangunan
UITM ~ Diploma Ukur Bangunan
UITM ~ Diploma Perancang Bandar Dan Wilayah
UITM ~ Diploma Kejuruteraan Awam
UPSI ~ Diploma Reka Bentuk & Pembangunan Permainan
UTHM ~ Diploma Teknologi Kejuruteraan Awam

Pergghhh ,,..
Nmpak susah kan? haha.. tp, bagi bdak vokay yang amik aliran Binaan Bangunan tu,,mesti dah biasa dengan semua tu ..Tapi,, susah jgak BB ni ..Yela,, Kalau salah nisbah bancuh simen ,, boleh runtuh bangunan yang korang buat tu .. 
Erm .. Aku harap sangat yang result aku bagus ..Dengar cyte , result keluar 20 hb ni .. tp, aku tengok kat portal UPU , die tulis 19 ..erm .. tah la .. Cukup hari , aku pegi lah skolah .. 

Ish ! x sabar rasanya nak pegi sekolah .. Nak jumpa cikgu cikgu yang pernah mengajar aku ...Alhamdulillah .. Sampai sekarang aku masih ingat nma2 cikgu yang mengajar aku .. Meh aku senarai kan .. heheh ~

Bm~ PN . Hafiza
Math~ PN . Akmaliza
Bi ~ Cik Fazlina
Sains gunaan  ~ En Khaldi
Ag ~ Ust Salman / Ustz Siti Aminah
Sejarah ~ Pn Norehan
Seni ~ Pn Zuhairah
Teknologi Binaan ~ En Masri / Pn Suriati
Bahan Binaan ~ Pn Idaroyani / En Abdul Rahman

Rindu sesangat .. Bukan cikgu je yang aku rindu , tapi ,, semua kawan2 kelas, yang happening ,, member Dorm yang sering menggila .. haha ..  and ,, semua pelajar KVKK ,,opss,, x termasuk musuh aku ok .
Tak lupa jugak kat adik angkat kesayangan aku Dayah .. Kang x pasal2 merajuk pulak budak kecik tu ..
rindu sangat kat die .. sabar kayh dayah ,, Nanti akak pi jmpa hang okay ?! ..

Miss that's moment !


No comments:

Post a Comment