Saturday, 10 March 2012

SMVKK.....Dijulang.....

Harini,,aq nak cyte pasal skola baru aq...skola baru aq ni best la jugak....tapi,SMKSM tetap di hati...nak tau nape title aq "SMVKK...Dijulang"?hahah...coz,,,ending lagu skola aq,seni kata die cam uh...hehehee....sebenarrnye,aq x tau nak wat title ape....sbb tu yang aq merepek tu...kat skola,aq ambil cost Binaan Banggunan...firstly dulu,aq amik cost PPK (PERKHIDMATAN DAN PERKEMBANGAN KANAK-KANAK)...but,cost tu boring gile....asyik salin nota jek....hahakk...boleh plak tuka2 cost kan?..tapi,,itulah yang terjadi kat aq...kite back kpd story Binaan Banggunan td...cost BB tu best gile...bdk klaz aq sume sekepale ngan aq....kat klaz,aq rapat ngan iera,wafa ngan nabila....yang lain tu bukan x kwn,,but,just x rapat...but,,,,diorang sume baik2 belaka!...hehehe....kat sini,,diorang ramai yang cakap perak...kadang2 aq x faham ap yang diorang cakap..haha...kalau korang nak tau....2 minggu aq nangis tau.....sbb nak balik rumah...hahhah....kelakar lah...semalam,,,hari last skolah...then,kitorang cuti seminggu....masa hari last tu,,,cikgu suruh kitorang kmas bengkel...korang nak tau ap yg trjadi????.....aq ni jenis,,rajin la jugak orgnye...then,aq amik penyapu,,,aq terus sapu...iskandar kwn aq,,,semburlah air kat simen,,,sebb banyak tanah yang melekat...dan tanpa diduga,,,die pegi sembur aq satu badan......pergh...bengang gile aq....tp,,,aq x marah...habis basah baju aq.....diorang kate,,..'lek la dhiya,,,aryni kan last skola..'haahaahah...keesokan harinye,,,aq pegi skola dengan kasut yang basah.......tp,,,tu mungkin kenangan terakhir aq dengan iskandar.....maybe,,lpas ni,,aq dh x dpt gurau2 dgn die lagi.....mungkin,,lps ni die pndah skola.....hurm.....sedihnye......nak tau x nape???sbb ad org sabotaj die.....
sial btul la org tu....and,,,aq kesian gak kat wafa,,,iskandar tu dah la kwn baik die...sian memang kesian....erm....x tau la nak ckp ap lagi...dah la....nnti aq sambung lagi tau.....tangan ni dah letih....wasalam....