Thursday, 23 December 2010

tentang kawan

Erm.....tahun depan dah naik form 3....ngee...takut nye.,...kene bangun pagi...gi sekolah pagi....boringnye.....dahla geng aku kene berpacah....put3,3 teknik 4,firhana n siti,3 teknik 3yang tinggal,aq,iqa,fikah,n p-qa jew...boring dowh.....sedih sangat.....kitorang bertujuh ni memang rapat sangat...........
tetibe lak kene pecah kelas....sedih nye....

kalau boleh,,aku x nak berpisah....aku sayang kawan2 aku....aku x nak,,bila kitorang berpisah,,kitorang dah x rapat.....


erm.....sedihnye............... ngee....

Wednesday, 15 December 2010

2011???best ke?

Lagi berapa hari nak menjelang tahun 2011...Dah la nak PMR....Takut nye...Tahun depan masuk 3 teknik 5...cam mane perangai diowang ek???kalau boleh aq tak nak masuk 3 teknik 5...cikgu tolong!!!!!tak nak masuk form 3....!!!!!aq takut kalau tak dapat ikut pelajaran form 3...dah la susah......

Aku nak kelas aq yang dulu,,kawan-kawan yang dulu,,cikgu yang dulu....aku x nak tukar kelas....coz aq dah biase ngan diorang...tetibe lak naik form kene tukar kelas...PERH....Aku susah nak sesuaikan diri....

Tuesday, 14 December 2010

SEPI-YUNI SHARA

Sepi hati terjadi lagi
mungkin sampai mati aku sepi
biar senyum hadir di hariku
namun ini hanya ada dibibir
dibibir saja

aku ini yang bisa mengerti
walaupunpun yang lain mahu mengerti
namun berat beban dihidupku
biarkan saja
biar saja hanya ku yang tahu

sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri
ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam

Sunday, 12 December 2010

Renungkanlah...

Bila seronok...aku cari pasanganku
Bila sedih...aku cari mak
Bila berjaya...aku cari pasanganku
Bila gagal ,...aku ceritakan pada...mak
Bila bahagia....aku peluk erat ...pasanganku
Bila berduka...aku peluk erat ...emakku
Bila nak bercuti...aku bawa pasanganku
Bila sibuk...aku hantar anak ke rumah mak
Bila sambut valantine...aku bagi hadiah pada pasanganku
Bila sambut hari ibu...aku cuma dapat ucapkan...'Sealamat hari ibu'
Selalu...aku ingat pasanganku
Selalu...ibu ingat kat aku
Bila-bila...aku akan telefon pasanganku
Entah bila aku akan telefon mak
Selalu...aku bagi hadiah pada pasanganku
 Entah bila...aku bagi hadiah pada mak...

Wednesday, 8 December 2010

lepas perasaan

Adela sorang mamat kat kelas aq ni,menggelabah gile.....budak paling aq benci kat kelas uh die la......aq selalu bergaduh ngan die...dah la mempermainkan kawan aq....dah ade kapel,tapi nak ngorat budak lain....padanlah muke dengan kawan aq tu jugak...kitorang dah cakap banyak kali jangan kapel ngan mamat tu...tapi die kapel jugak....

kononnye mamat tu baik ,apela.......die uh bajet owg suke kat die je......bukan hensempun.....muke macam jambatan tak siap.....ha3.....hangat je hati aq bile tengok muke die kat sekolah....die adelah sowang kawan,nama kawan die tu *****......lagi menggelabah.....bajet hensem.....kuang ajar lak tu.......mulut tempayan.....sedarlah sikit....die tu dah la anak yatim....aq bukan nak kutuk die...tapi,perangai die tu dah melebih-lebih...suke sangat cari gadoh ngan orang......meluat aq tengok dua mamat ni....

Monday, 6 December 2010

Geram....

Aq bengang gile ngan sorang minah ni...die suke sakitkan hati aq.aq bukan sakit hati je....cemburu pown samew....aq bengang ngan die sebab orang yang aq suke sume die nak rampas...macam la dah tak de lagi budak lelaki kat dunia ni....sampai budak aq suke tu pun die nak rampas.....

Aq cemburu lak sebab ramai budak lelaki suke kat die...sekarang ni die dah banyak sangat berubah...taun lepas,die baik sangat..pendiam....x suke lelaki duduk kat sebelah die..then,die selalu sembahyang...
sekarang ni,sume dah berubah...kat kelas,selalu menjerit....kalau kat kelas,jangan cyte la...lelaki,keliling duduk kat sebelah die............pastu bile kitorang ajak die sembahyang,die kate die malas....then,die selalu berpengang ngan budak lelaki......

Bila kitorang tegur die,,mula la nak nangis la...kononnye nak berubahla....tapi,,,HAMPEH.......
lagi menggedik adela................. ko sedar la sikit.......ko tu bukannya lawa sangat.............ramai budak kelas laen atack ngan ko..........x yah perasan la ramai budak suke ko........qo tau x nape aku bengang ngan ko???sebab,ko dah rampas  ****** dari aq...kalau bukan sebab ko....aku dah boleh dapat ****** dah sekarang...........pastu,,,sebab ko jugak,,,****** ngan ***** benci gile2 kat aq...........ko tak yah buat baik ngan aq la........... aq dah banyak kali bersabar dengan ko............**** dan *-** pun x suke kau.....satu kelas dah banyak bersabar ngan ko......tunggu mase je nak sound ko la.....tak gune punye kawan!!!!!!......

Thursday, 2 December 2010

LUAH RASA

BOWINGNYE CUTI NI.....
X DE PAPE NAK BUAT............
NASIB BAIK AHAD NI PEGI SEPANG......
BOLEH REALISE TENSION..
HA3........
BORING................................

Saturday, 27 November 2010

Realise tension......

Bowing dowh cuti sekolah ni...
x dapat jumpe kengkawan...
cikgu...
balak...
hahaha...ade ke????
main2 je lar.......
sebenarnya kitowang dah clash dah.....
haritu,kitorang pegi KFC...
best gile...dapat la lepas rindu kat kawan2 sekejap....
pastu, x dapat jumpe balik...
boringnye.......
sepanjang cuti ni,hidup aq hanya on9 fb jer......
boring....kalau boleh cepatkan masa,,,,kan best..........
kalau aq ni 
PERDANA MENTERI,,,
aq akan buat,sekolah tiap2 hari...
x yah cuti....
ha333333......
kan best camtu.....
tiap hari dapat jumpa kengkawan...........

Lepas Geram

ishh....
bengang gile aq semalam
ada owg buang 
folder kat komputer aq.....
sape yang buang aq pown x tau
maybe adiq aq kot.....
hilang sume
dokument kt dalam uh......
bengang nye...
lepas niy...
kene cari balik 
sume dokument tu kat kawan....
harap2 diowang ada...