Friday, 2 September 2011

Selamat Hari Raye ....

Selamat ary raye....
Maaf zahir dan batin...
Kepada sume kengkawan nadia...
Taun ni,aq beraya kat kampong abah....
At Kuala Pilah ,Negeri Sembilan...
Ni antara gambar-gambar aq n cousin at kampung...



Nilah keluarga besar abah...
tu pun ramai yang x balik lagi...


ni keluarga aq...


Ni keluarga mak lang aq...


Ni keluarga mak cik aq...


Ni adik beradik aq...


Intan dan anis...



Abangku...


Abang sedareku...

Tu lah antara gambo2 nye....
Banyak lagi...
Penat nak masukkan....

And then,
I want to say...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....






Friday, 13 May 2011

Gi MDHS ngan kawan-kawan

Haritu,aq ngan budak2 klaz seramai 30 org gi MDHS,..coz nak amik maklumat folio sejarah...perhg,best giller...
rase mcm nak gi lagi je.....kitorg pegi naik bas uncle,balik naik bas metro...sharul ngan bukhari naik motor..yang bukhari plak accedent...cian dye,..tu la,org ajk naik bas x nak..mula-mula,kitorang pergi pejabat mdhs,pastu,diorag ajak gi lepak kt kedai mkn...pastu,,,pukul 5.00 petang baru balik....tapi,best giller la.......

Sunday, 23 January 2011

Baru-baru ni,warga SMK Syed Mashor dikejutkan dengan berita kehilangan guru kami iaitu Pn.Noraini Bt. Rosali...kami sedih sangat atas kehilangannya...beliau menghidap penyakit penyakit Usus tersumbat,kanser pangkal rahim dan sejenis penyakit yang doktor sendiri tidak tau penyakit apaBeliau meninggal semasa sedang mengandung 5 bulan.kami mendoakan semoga beliau ditempatkan bersama-sama orang yang beriman...Amin...

Friday, 14 January 2011

saje saje...

Masuk form3ni bestbest giler....mulnye x nak masuk form 3,tapi,bila dah masuk,,best pulak,...hahaha....
tahun ni ramai giler budakbaru....ade sorang mamat ni hensem la gak....tapi, aq x leh suke die...nanti  kene kutuk ngan geng aq....hahaha....geng aq ni attack giler ngan budak tu...budak tu syko giler.....k la....malas nak tulis lagi....