Saturday, 21 December 2013

Kami budak hostel ..

Assalamualaikum...hey hey .. aq da hbis skola la we!. mcm x percaya je yg aq ni da hbis skolah...aq rase mcm aq ni bdak2 lagi..whate ever lah,, yg pnting,aq da lpas segala rntangan SPM .aq bersyukur sgt aq dpat jawab soalan exam hritu dgn tenang,.. tp,,ad la yg susah skit..tp,aq berdoa sagt yg ap aq jwb semua tu ad yg btul..hehe.. gabra jugak tunggu result ni..kat bwah ni,, senarai mata pelajaran yg aq amik spm 2013..

Bahasa melayu
Bahasa inggeris
Matematik
Sains Gunaan
Agama Islam
Sejarah 
Seni Visual
Teknologi Binaan 
Bahan binaan

Aq nak cyte sikit hri2 terakhir aq kat sekolah,,eh,silap,, Kolej ..haha..lupe plak..kan da tukar kolej.hehe..2.12.2013,,hri tu aq exam teknologi binaan ...5 hb pulak bru exam balik..so,kitorang ad 2 hri cuti ..but,time tu x bole balik..kene stay kat hostel la... mlam isnin ngan selasa tu,,kitrang over night...smbang,,gurau senda,gayut,,.haha,,last day la katakan..hri ahad pulak..seharian aq ngan geng2 aq,kitorang lpak kat bwah,,..x lak kat dorm pun..study kat surau..first,,aq ngan laily ngan din ngan kwn die,,x taw nme die la..tp comel..hehe.. ktorang pegi beli nasi lemak mak yong kat tepi dewan..

Dlam hjan2 renyai pulak tu kitorang berjalan..lpas je beli nasi lmak,,aq ngan laily kene pulak tunggu din ngan kawan die pegi kedai..mntang2 bdak aspura rmai yg bwak motor,,snang2 je pak guard tu kasi diorang kluar..geramnye..hurm.. lpas je diorang blik dari kedai,,kitorang terus balik dorm.. lpas je msuk dorm, diorang ajak pegi hanta buku teks kat bilik Boss...trun blik.. huh ! dah la pnat jlan kaki pegi beli nasi lmak.. pastu kene hnta buku teks pulak...

Lpas je hnta buku teks,,diorang ajak lpak kat pondok kat bawah..pastu,,Nabila ngan Laily pegi naik dorm,ambik nasi lmak td bwak trun..so,,kitorang pun,berkelah la kat bawah...syok sgt time tu..ktorang naik dorm time solat je..haha...smpai ptang kitorang lpak kat bawah smbil study...tp,,yg best nye,,lpas je mkan petang,,ktorang satu dorm main baling selipar kat court bola tampar..haha...kelakar sangat...smpai nak maghrib kitorang main..seronok sgt time niyy...


Haziyah , Nadia , Amyra


Laily , Amyra , Haziyah


Wafa , Haziyah



Nadia n Nabila :D


Mereka yg gdik !


Nadia n Amyra :)

Note ~ mereka sahabat,mereka teman,mereka adik-beradik,mereka selalu ad time aq perlukan kawan,aq tak akan melupakan mereka smpai bile2...syg korang sangat2 !..

~NURAINA WAFA~
~NORLAILY SHAFIQAH~
~NUR HAZIYAH~
~NUR AMIRA~
~NURUL NABILA HANIS~
~NURHIDAYAH~

Aq sayang korang sgt2...

2 comments:

  1. hahhaah aq tau aq la yg pling comeyyy....aq pown xkn lpakn hampaa.

    ReplyDelete