Saturday, 2 November 2013

Ending Of The Year :'(

Assalamualaikum..
Hye ! taun ni taun last aq kat Kolej Vokasional Kuala Kangsar..
Dah banyak sangat kenangan pahit dan manis yang aq lalui kat kolej ni...Seriously rasa sedih sangat nak tinggalkan KVKK.. Maybe lepas ni aq dah x bole nak jumpe diorang lagi.. coz diorang duduk kat perak.. yg duduk KL je la aq boleh jmpe..

Firstly aq masuk kelas Binaan Bangunan,, mmg bosan.. sbb aq x de kawan...yela,,baru pindah,, Then,, semua aq x knal..Bila dah lama2 bru aq ad kawan.. Seriously,, masa dulu,,BB sume x ngam..Tp,, bile dah akhir tahun ni,,Alhamdulillah.. sume dah one pack !. seronok sangat...

Tapi,,bile dah nak berpisah barulah nak one pack.. kalau dari dulu kan best.. tp x pe la.. sekurang - kurangnya,, semua dah ok..

kat bawah ni,, sume gambar bdak klas aq..


With cikgu sejarah


Dekat pondok BB yg OTW nk siap.. :)


At dpan bengkel Binaan Bangunan

Time Jamuan bengkel :) ngee...

5 Binaan Bangunan yg happy !!!


KVKK beraya !!


Gadis BB yang comel !


 Love them !!


:) <3

Jejaka2 Binaan Bangunan yg tampan !..

K la.. Bye.. Wish me luck !!



No comments:

Post a Comment