Sunday, 22 December 2013

♥5 Binaan Bangunan yg happening♥

Assalamualaikum..hrini,aq nak story pasal klas aq..5 Binaan Bangunan..2 taun aq kat klas tu..macam-rntangan yg dah aq tmpuh..mcm2 perkra da jadi kat klas tu...dri dulu lagi,,kitorang sume x satu kepala...kat klas ni bnyak kelompok..so,,kitorang dulu mmg x rpat..dah la x rpat,,slalu gadoh pulak tu..dulu,,mmg aq x suke ngan bdak2 klas tu..ad yg gedik,,mulut celupar,,menggelabah..aq rse mcm nk pndah sekolah lame balik je...aq x suke klas tu..maybe,,kitorang x satu kepala yg mnyebabkn kitrang x rpat kowt..

Tapi,,masuk je taun ni,,everything change ! yg x sekepala,,semua jadi satu kepala..taunni,,kitrang 1 dorm..pagi petang siang malam dok tengok muke yg sama..haha..taun ni lah taun yg paling bermakna buat aq..kitorang mnjadi rapat..bru aq tau perangai diorang yg sebenar..diorang ni baik sangat..selalu amik berat pasal kawan klas..tp,,skrang kami dah berpisah..dah hbis skolah la ktekan..dah la semua ddk jauh2...

Mse last day skolah hritulah hri yang paling sedih..hbis je paper hritu,,kami semua berkumpul dpan blok akademik..amik gmbar,,conteng bju korprat..best sgat walaupun sdih..aq x sanggup nak berpisah ngan diorang..terlalu bnyak sangat kenangan dengan diorang...


me n laily


laily n nazirul


me n megat



wafa laily n nabila


chot nlaily


myra laily dyna n amy



nabila n myra


eyra n laily


chot n eyra


me n myra


my classmate!

Aq hrap sangat persahabatan kite ni kekal smpai bile2..sayang sangat kat korang sume..koranglah batch yang paling best ..korang jgak kwan yg x akan aq lupe...

Note~ kau sahabat , kau teman ,kau lah everything ! :)

Binaan Bangunan  12/13 @ SMV Kuala Kangsar is the best !


3 comments: